Klađenje na žuto-crveni karton, koje su opcije?

Opcije klađenja u kladionice u Hrvatskoj https://kladionica-hrvatska.com/mobilno-kladenje vezane uz plasman žutih i crvenih kartona su vrlo raznolike. Na primjer, možete se kladiti na točan broj žutih kartona ili na žuto-crveni karton.Možete se kladiti i na momčad koja će dobiti više žutih i/ili crvenih kartona.U nekim kladionicama možete se kladiti i na to koji će igrač dobiti žuti ili crveni karton.Nogometni navijači sigurno poznaju neke igrače koji su predodređeni da dobiju žuti ili par Također se možete kladiti hoće li zamijenjeni igrač dobiti žuti ili crveni karton, koja će momčad dobiti sljedeći žuti karton, hoće li kazna biti povezana s crvenim kartonom i hoće li neparni ili u igri će se podijeliti paran broj kartona Vremensko razdoblje tijekom kojeg se žuti kartoni moraju primiti Neke kladionice također dopuštaju klađenje na žuti karton kao prvi događaj u igri. Također je moguće kladiti se na kartu dvostruke šanse, a neke sportske oklade nude bodove za karte. O čemu se radi objasnit ćemo u sljedećem dijelu teksta. U odjeljku objašnjavamo i opciju klađenja na hendikep kartice.

Najčešće predložene oklade na žuti i crveni karton su:

- Ukupno kartica

- Ukupan broj karata domaće momčadi (više/manje)

- Ukupan broj kartona gostujućeg tima (više/manje)

- Crveni karton - da ili ne

- Domaćini dobivaju crveni karton - da ili ne

- Gostujuća momčad dobiva crveni karton - da ili ne

- Koji tim skupi najviše karata?

- 3 Way Handicap kartice

- Neparan ili paran broj žutih kartona

- Tko će dobiti sljedeći žuti karton

- Žuti karton na određeno vrijeme

- Sustav kartičnih bodova

- Koji igrač dobije žuti i/ili crveni karton

- Žuti kartoni za pola

- Što se prvo dogodi Korner ispred žutog kartona, gol ispred žutog kartona, jedanaesterac za crveni karton

- Hoće li biti žuto-crveni karton - da ili ne?

- Hoće li više žutih kartona biti pokazano u 1. ili 2. poluvremenu?

- Koja momčad dobije najviše žutih kartona?

Stavite bodove na karte poput nogometne oklade

Ova vrsta klađenja u obliku žutih i crvenih kartona vrlo je popularna jer nema potrebe imenovati određenog igrača ili momčad koja prikuplja karte, već treba koristiti sustav bodovanja. To se razlikuje od kladionice do kladionice. Neki kažu da je žuti karton jednak 1 bodu, crveni karton je jednak 2 boda, a žuti / crveni karton je jednak 3 boda. Druga kladionica koristi pet ili deset koraka u ovom kontekstu. U svakom slučaju, oklada na više od manje može se staviti zajedno s okladom na bod na karti. Ili do više od 3,5 bodova ili više od 19,5 bodova, ovisno o tome koji sustav nudi pružatelj sportskog klađenja. Naravno, ove oklade na niže karte također se mogu svesti na jednu momčad.

Kladite se na ukupan broj karata u igri

U većini slučajeva kladite se više ili manje na broj podijeljenih karata. Često imate izbor između više od 1,5 i više od 7,5 karata. Isto vrijedi i za opciju Under. Te mogućnosti mogu biti ograničene na određeno vrijeme ili od strane domaće ili gostujuće momčadi. Ove kartice se također mogu smanjiti na odgovarajuću polovicu. Neke kladionice nude samo klađenje na žuti karton. Ako igrač dobije crveni karton, većina kladionica dobiva dva žuta kartona. Morate biti oprezni s tim da obje ekipe dobiju karton da ili ne jer s više nije važno hoće li samo jedan tim dobiti karte ili obje ekipe. Prilikom odabira opcije klađenja "obje momčadi dobivaju kartone veće od 2,5 ili 3,5 kartona, da ili ne", važno je da obje momčadi stvarno dobiju ovaj broj žutih i/ili crvenih kartona. Druga opcija za klađenje na žute kartone je mjesto u momčadi koja dobije najviše žutih kartona. Također se možete kladiti na koju će polovicu biti podijeljeno najviše žutih kartona.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Online ruleta

What set bets can I make in tennis?